Fogászvilág

Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Mi az a Fogkő?

  • 2020-04-07 18:48:09

A fogakon található lepedékből alakul ki. (Dentalis plakk) A helyes fogmosás technika megtanulásával csökkenthető a mennyisége. Ami elkerülhetetlen ha a fogainkat szeretnénk megtartani.
Nagyon sokszor tapasztalom, hogy a kivehető fogsorokat sem tudják tisztítani, pedig azokon is megtapad a lepedék.

Regisztráljon, válasszon és nyerjen!

  • 2020-03-24 11:43:15

Használja ki az otthon töltött idõt! Regisztráljon szakemberként vagy intézményként oldalunkon és automatikusan részt vesz nyereményjátékunkban. Töltse ki adatlapját húsvétig és nyerjen Stile di Med by Fogászvilág munkaruhát!

Muszájhigiénia: várandósan se legyen terhes a fogkő-eltávolítás

  • 2020-01-12 18:17:22

„De csinos vagy!”- milyen gyakran próbálnak így kedveskedni a kollégák, a barátok és a rokonok a kismamának (aki közben saját magát sokkal inkább szokta hasonlítani egy jól belakmározott pingvinhez). Lássuk be, a várandósság – annak is főként az utolsó hónapjai – alatt a csinos a legutolsó jelző, amit őszintén magunkra illőnek találunk.

Az első díjunk

  • 2019-12-16 20:31:36

Nemrég meghívást kaptunk egy születésnapi bulira. Az ünnepelt még nagyon fiatal, még csak most múlt tíz éves, de nagyon szépen növekszik és évről évre fejlődik. Mi három éve ismertük meg és azonnal láttuk, hogy nagyon jó kapcsolatot alakíthatunk ki vele és reméljük sokáig tudunk majd együtt dolgozni. 

Fehérít? Fehér ott? Fogfehérítés döntésképteleneknek – és mindenki másnak

  • 2019-11-13 10:36:44

Hat éve kezdtem fogászaton dolgozni, először asszisztensként, majd a higiénikusi iskola elvégzése után jöttem rá, mi az, ami igazán az én világom: a fogfehérítés és a fogkő-eltávolítás. Ez az, amiben szeretnék kiteljesedni. Az évek alatt sok technikával, anyaggal kísérleteztem, és állíthatom: megtaláltam a legjobbat. Kezdjük ott, hogy hozzád vagy hozzám? Az otthoni vagy a rendelői fogfehérítés a tuti? Röviden: is-is.

A STILE DI MED-SZTORI • MI ÁLL A STÍLUSOS FORMARUHÁK SIKERE MÖGÖTT?

  • 2019-10-22 11:17:38

A Stile di MED egyedi tervezésű exkluzív kollekció orvosok, egészségügyi és szépségipari dolgozók számára kínál különleges alapdarabokat, amelyek egyediségükben különböznek a mindenhol elérhető egyenruháktól. Egyre több intézmény és szakember munkáját színesítik a tévésorozatokban is szereplő formaruhák. A fogászati rendelők és szakemberek kezdettől fogva lelkes megrendelői a vállalkozásnak, így fontosnak tartjuk bemutatni, mi állhat a siker mögött.

A bölcsességfogak és a fogszabályozás kapcsolata.

  • 2019-08-15 16:00:02

A bölcsességfogak az elmúlt 30-40 évben igen rejtélyes szerepet játszottak a fogszabályozásban. Ennek köszönhetően még ma is sok fogorvos, illetve páciens első kérdése a fogszabályozó szakorvos felé, hogy akár már az első konzultáció előtt érdemes-e őket távolítani. De vajon mi az igazság? A bölcsességfogak valóban romba dönthetnek egy egész fogszabályozó kezelést, esetleg ez problémakör már a múlté? A válasz, mint oly sokszor, itt sem mindig egyértelmű, de sok esetben tudunk tanácsokkal szolgálni.

A fejlesztés folytatódik

  • 2019-04-25 09:18:59

2018 májusában elindítottuk a www.fogaszvilag.huweboldalt azzal a céllal, hogy ez legyen Magyarország legnagyobb, leghitelesebb és legjobban használhatóbb fogorvos keresője. Már az elején is úgy gondoltuk, hogy ne korlátozódjunk a kereshetőségre hanem egészítsük ki olyan funkciókkal amik mind a páciensek és mind a fogászati szakma számára hasznosak lehetnek. 

Meghívás