Fogászvilág

Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Fehérít? Fehér ott? Fogfehérítés döntésképteleneknek – és mindenki másnak

  • 2019-11-13 10:36:44

Hat éve kezdtem fogászaton dolgozni, először asszisztensként, majd a higiénikusi iskola elvégzése után jöttem rá, mi az, ami igazán az én világom: a fogfehérítés és a fogkő-eltávolítás. Ez az, amiben szeretnék kiteljesedni. Az évek alatt sok technikával, anyaggal kísérleteztem, és állíthatom: megtaláltam a legjobbat. Kezdjük ott, hogy hozzád vagy hozzám? Az otthoni vagy a rendelői fogfehérítés a tuti? Röviden: is-is.

A STILE DI MED-SZTORI • MI ÁLL A STÍLUSOS FORMARUHÁK SIKERE MÖGÖTT?

  • 2019-10-22 11:17:38

A Stile di MED egyedi tervezésű exkluzív kollekció orvosok, egészségügyi és szépségipari dolgozók számára kínál különleges alapdarabokat, amelyek egyediségükben különböznek a mindenhol elérhető egyenruháktól. Egyre több intézmény és szakember munkáját színesítik a tévésorozatokban is szereplő formaruhák. A fogászati rendelők és szakemberek kezdettől fogva lelkes megrendelői a vállalkozásnak, így fontosnak tartjuk bemutatni, mi állhat a siker mögött.

A bölcsességfogak és a fogszabályozás kapcsolata.

  • 2019-08-15 16:00:02

A bölcsességfogak az elmúlt 30-40 évben igen rejtélyes szerepet játszottak a fogszabályozásban. Ennek köszönhetően még ma is sok fogorvos, illetve páciens első kérdése a fogszabályozó szakorvos felé, hogy akár már az első konzultáció előtt érdemes-e őket távolítani. De vajon mi az igazság? A bölcsességfogak valóban romba dönthetnek egy egész fogszabályozó kezelést, esetleg ez problémakör már a múlté? A válasz, mint oly sokszor, itt sem mindig egyértelmű, de sok esetben tudunk tanácsokkal szolgálni.

A fejlesztés folytatódik

  • 2019-04-25 09:18:59

2018 májusában elindítottuk a www.fogaszvilag.huweboldalt azzal a céllal, hogy ez legyen Magyarország legnagyobb, leghitelesebb és legjobban használhatóbb fogorvos keresője. Már az elején is úgy gondoltuk, hogy ne korlátozódjunk a kereshetőségre hanem egészítsük ki olyan funkciókkal amik mind a páciensek és mind a fogászati szakma számára hasznosak lehetnek. 

Fogszuvasodások a fogszabályozás közben. Mi lehet az oka és mit tehetünk ilyenkor?

  • 2019-04-15 22:02:21

Sokan úgy gondolják, hogy a rögzített fogszabályozó és a fogszuvasodás kéz a kézben járnak, illetve nehezítik meg a szebb mosolyra vágyó emberek életét. De valóban így lenne? Maga a ragasztó vagy a fogszabályozó anyaga lenne a fogszuvasodás fő oka? Esetleg a fogszabályozó mágnesként vonzaná a lepedéket és a legkülönbözőbb baktériumokat? A válasz igen is és nem is. Vajon mitől függhet, hogy valaki a fogszabályozó eltávolítása után önfeledten mosolyoghat vagy esetleg további kezelésekre lesz szüksége?

Regisztráljon, válasszon és nyerjen!

  • 2019-03-31 20:24:29

Nyereményjátékot hirdet a Fogászvilág.hu. Regisztráljon szakemberként vagy intézményként ingyenesen oldalunkon, és nyerje meg a 10 db Stile di Med by Fogászvilág munkaruhadarab egyikét!

Egy fogszabályozó születése, avagy az első gondolattól a megvalósulásig.

  • 2019-03-06 08:24:48

A mai modern világban sokunkkal megesik, hogy egy orvosi kezelés előtt mi magunk is utánajárunk a vélt vagy valós problémáinknak és a fejünkben szinte már kész kezelési tervvel állunk a választott orvosunk elé. De vajon mi magunk is helyesen tudjuk felmérni az eltérések súlyosságát? Valóban észreveszünk az esztétikai problémákon túlmutató funkciós zavarokat is? A válasz erre sokszor nem egyértelmű, de szerencsére egy fogszabályozási konzultáció során, illetve a kezelési terv elkészítésekor valóban mindenre fény derül.

Meghívás