Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

A fogorvosok és a pácienseik itt könnyen egymásra találnak

  • 2018-05-08 15:40:38

Ha a páciens már ismeri a keresett fogorvost

Amikor a leendő páciens először látogat az oldalra, a keresést (illetve akár az időpontfoglalást is) elvégezheti regisztráció nélkül. A főoldalon megtalálható kereső segítségével számtalan tényező alapján szűkítheti a találatokat. Ha pontosan tudja, milyen fogászati rendelőt keres, csak meg akarja nézni az adatlapját, például hogy több információt gyűjthessen a nyitvatartási időkről, a rendelő pontos helyéről, a rendelőben dolgozókról, az elérhető szolgáltatásokról vagy esetleg a többi felhasználó értékeléseire kíváncsi, elég beírnia a rendelő nevét a keresőbe és egy kattintással eljut az adatlapjára, ahol minden szükséges információt megtalálhat.

Ha egy konkrét szakemberre keres, az ő adatlapjára is egy kattintással eljuthat. Itt szintén minden szükségesről tájékozódhat az adott fogorvos rendelési idejétől a végzettségéig. Természetesen mind a rendelőbe, mind a fogorvoshoz van lehetősége akár azonnal időpontot is foglalni vagy a megadott elérhetőségeken feltenni a kérdéseit.

Ha a páciens nem tudja pontosan, kit keres

Elég gyakori persze az is, hogy a leendő páciens nem tudja pontosan, melyik rendelőbe vagy melyik fogorvoshoz szeretne menni. A fogaszvilag.hu keresője ebben az esetben is nagyon hasznos eszköz. A leendő páciens településre vagy akár utcára lebontva is kereshet cím alapján, így könnyen megtalálja az otthonához vagy munkahelyéhez közeli fogászatokat. A kereső mellett elhelyezett térkép megkönnyíti a fogászatok helyének beazonosítását.


Az érdeklődőnek lehetősége van arra is, hogy egy konkrét szolgáltatás alapján keressen szakembert, illetve hogy csak a keresés időpontjában nyitvatartó rendelőket találja meg. Amennyiben sürgős segítségre van szüksége, elhúzva a csúszkát, olyan rendelőket kap eredményül, ahol erre lehetősége van. Ha kedvezményes árakra vágyik, választhatja azt is, hogy csak olyan helyekre keres, ahol fogaszvilag.hu kuponnal olcsóbban juthat egyes szolgáltatásokhoz. Ezeket a kuponokat a fogaszvilag.hu oldalon keresztül készíthetik el a rendelők illetve a fogászok, és az oldal felületén van lehetőség a beváltásukra.

A részletes kereső

Ha a leendő páciens nem elégszik meg az egyszerű keresés lehetőségeivel, rákattintva a részletes keresőre további opciók nyílnak meg előtte. Választhat, hogy fogászati szakemberekre vagy rendelőkre akar keresni, illetve esetleg kizárólag OEP praxisok érdeklik. Itt a részletes keresőben egy listából is kiválaszthatja, hogy milyen szolgáltatást vagy kezelést venne igénybe és akár több lehetőséget is bejelölhet. Továbbá kereshet éjjel-nappal nyitvatartó fogászatokat vagy olyanokat, amik hétvégén is fogadják pácienseiket.

Fontos a minél részletesebb fogász adatlap

Az oldal használójának tehát számtalan lehetősége van arra, hogy minél érvényesebb találatot kapjon a keresésére, és a számára minél megfelelőbb rendelőt vagy fogászt találjon magának. Természetesen megkönnyíti számára az eligazodást, ha a fogászok és a fogászatok minél részletesebb és információgazdagabb adatlappal rendelkeznek. Ez nem csupán a megtalálásukat segíti, hanem a találatok közötti választásban is segítséget nyújt leendő pácienseiknek.



Meghívás