Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

A páciensek bizalma már a bejelentkezés előtt felépíthető

  • 2018-05-24 11:50:50

Intézmény vagy orvos regisztráció? 

A fogaszvilag.hu felületére rendelő és fogorvos adatlapot is regisztrálhat. Fogorvosként természetesen Ön lehet akár több, a felületen már szereplő rendelő munkatársa is, de emellett fogadhatja önálló szakemberként is a bejelentkezőket a saját rendelőjében. Ha rendelőt regisztrál, hozzáadhatja a felületen már regisztrált munkatársakat a fogászat adatlapjához. 

Milyen adatokat érdemes megadni a rendelő regisztrációjánál?

Ha rendelőt szeretne regisztrálni, az intézmény adatainál mindenképpen fontos megadnia az elhelyezkedését, ezzel lehetőséget biztosítva a leendő páciensnek, hogy cím alapján tudjon rátalálni. Ezt az ’Elhelyezkedés’ menüpont alatt akár GPS-koordinátákkal is pontosíthatja. A bejelentkezési elérhetőségeket (telefonszám, e-mail cím, facebook-oldal) azon páciensek kedvéért érdemes hozzáférhetővé tennie, akik esetleg nem a fogaszvilag.hu felületén keresztül akarnak időpontot foglalni vagy olyan kérdésük van, amit kényelmesebb nekik ezeken a csatornákon keresztül feltenni. 

A fogászat profilképe mellett lehetőség van további képek feltöltésére is, ezekkel is erősítve az érdeklődőkben a rendelő iránti bizalmat. Megadható a rendelő nyitvatartása is, akár páros vagy páratlan hetekre bontva. Ehhez megjegyzést is fűzhet, például hogy érdemes két héttel előre foglalni. A leírás segítségével néhány mondatban bemutathatja a rendelőt, a cégadatoknál pedig a hivatalos adatokat is elérhetővé teheti. A referenciáknál azokat a díjakat, eredményeket, elismeréseket sorolhatja fel akár képekkel is alátámasztva, amikkel a rendelő rendelkezik.

A ’Kezelések és árak’ menüpontban kategorizáltan adhatja meg a fogászatnál elérhető szolgáltatásokat. Az Ön által szabadon bővíthető kategóriák alapján tud keresni a leendő páciens. A szolgáltatás pontos neve és ára mellett lehetősége van egy részletesebb leírást is mellékelni hozzá. 

A rendelő beállításai 

A ’Beállítások’ menüpontban megadhatja, melyik munkatársai jelenjenek meg az intézmény adatlapján. Ugyanitt beállítható, hogy a páciensek által közölt vélemények azonnal láthatóvá váljanak-e vagy csak egy a rendelő által végzett előszűrés után. A már beérkezett véleményeket a ’Vélemények’ menüpont alatt tudja kezelni. 

A ’Munkatársak’ menüpontban adhatja hozzá a rendelőhöz a fogaszvilag.hu felületén már regisztrált kollégái adatlapjait. Itt egyben lehetősége van jogosultságot adni nekik, hogy a rendelő adatlapját szerkeszthessék. Emellett megadhatja szakterületeiket illetve rendelési idejüket is. 


A fogorvos regisztráció 

Ha a személyes fogorvos adatlapját szerkeszti, hasonló opciói vannak, mint rendelőként, de persze a fogorvosokra igazítva. A rendelési idő, a bejelentkezési elérhetőségek és a referenciák mellett lehetősége van személyes adatok, bemutatkozás, munkatapasztalatok és képzettségek hozzáadására. Ezekkel erősítheti az érdeklődőkben mind a szakértelméből, mind az adatlapja személyességéből fakadó bizalmat. Természetesen fogorvosként is van rá lehetősége, hogy profilképpel illetve további fotókkal vizuálisan is bemutatkozzon. 

Az ’Intézmények’ menüpont alatt csatlakozhat azokhoz az intézményekhez, amelyeknél dolgozik és regisztrálva vannak a fogaszvilag.hu oldalon, ezzel is megkönnyítve az érdeklődőknek, hogy megtalálják Önt. 

Fogorvos adatlapján is megadhatja az Ön által végzett kezeléseket, azok leírását és árait. Emellett természetesen van lehetősége a pácienseknek személyesen az Ön munkáját véleményezni, amelyeket itt is hasonlóan lehet előszűrni és kezelni, mint a rendelőknél. 

A részletes adatlap bizalmat ébreszt 

Röviden összefoglalva tehát minden a kereséshez és bejelentkezéshez szükséges adat megadható a fogaszvilag.hu felületén, csak Önön múlik, hogy ebből mennyit használ. A mi javaslatunk az, hogy minél részletesebb és információgazdagabb adatlapot készítsen, ezzel is megkönnyítve a pácienseknek a keresést és erősítve bennük a bejelentkezéshez szükséges bizalmat.



Meghívás