Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Az első díjunk

  • 2019-12-16 20:31:36

Az első díjunk

Nemrég meghívást kaptunk egy születésnapi bulira. Az ünnepelt még nagyon fiatal, még csak most múlt tíz éves, de nagyon szépen növekszik és évről évre fejlődik. Mi három éve ismertük meg és azonnal láttuk, hogy nagyon jó kapcsolatot alakíthatunk ki vele és reméljük sokáig tudunk majd együtt dolgozni. 

Számunkra minden partner kiválasztásnál a bizalom és a szakmaiság a legfontosabb. Szeretjük azokat a vállalkozásokat és vállalkozókat, akik nem félnek újítani és szeretnének napról napra jobbá válni, hiszen a fejlődés a kulcsa mindennek. Az első találkozás során rögtön éreztük, hogy itt most jó helyen vagyunk. Az első beszélgetés után tudtuk, hogy a szakmai hozzáértésük és a projektünkkel kapcsolatos alázatuk olyan magas szinten van amire hosszútávon szükségünk van.

Három éve kezdtünk együtt dolgozni, együtt fejlesztettük a fogászvilág.hu weboldalt és a közös munka a mai napig tart. Az első másfél év, azaz a fejlesztés időszaka rengeteg megoldandó problémát gördített elénk; volt pár újratervezés, ami éjszakába nyúló teszteléseket és megbeszéléseket eredményezett. Rajzoltunk, számoltunk, modelleztünk, terveztünk aztán lesöpörtünk mindent és kezdtük elölről, de soha nem adtuk fel. Volt olyan is, hogy azt hittük, már minden a helyén van, de jött egy internet Explorer frissítés és borított mindent. Nem volt könnyű, de a megbízható és profi partnerrel minden akadályt sikerült átugrani.

A fejlesztéssel párhuzamosan közösen terveztük a marketing és kommunikációs tevékenységeinket. Az arculatunkat, a brosúránkat, a videónkat, de még a névjegykártyánkat is nekik köszönhetjük. 

Azóta eltelt három év és most mi is résztvevői lehettünk annak a közös ünneplésnek, amikor 10 évesek lettek. Születésnapi buli nincsen meglepetés nélkül és néha bizony az ünneplők lepődnek meg a legjobban. Az ünnepelt különböző díjakkal jutalmazta ugyanis a partnereit, mindenki másért kapott elismerést. Óriási megtiszteltetés ért minket, amikor mi is átvehettük az „Évtized Partnere” elismerést. Hogy miért is kaptuk ezt a díjat? A folyamatos együttműködésünknek és a felénk támasztott bizalomnak köszönhetjük, amiért nagyon hálásak vagyunk. Ők így fogalmaztak: „Nagyon szeretünk a Fogászvilág csapatával dolgozni, ezt szerettük volna meghálálni valahogy, végül a díjazás keretén belül történő elismerés mellett döntöttünk."

Gondolom most már mindenki kíváncsi arra, hogy vajon ki is az ünnepelt: 

A Hrenko Digital Agency.

Ezúton is szeretnék megköszönni nekik az elmúlt három év közös munkáját, és reméljük, hogy sokszor ünnepelhetünk még együtt kerek évfordulót!

Jakab Ákos

Meghívás