Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Elektromos autó, a XVIII. Dental World kiállításon.

  • 2018-10-11 20:08:33

Az elektromos autózás és a vele járó életérzés egy merőben új jelenség a hazai közlekedésben. A hangtalan suhanás, a környezettudatos autózással érkezik kezén fogva, mint a 21. századi technológia megtestesítője.

Elektromos autó, mint jármű? Sokakban fogalmazódik meg a kérdés, hogy pontosan miről is van szó, ha elektromos autó kerül szóba. Maga a fogalom nem új dolog, már a 20. század elején megjelent, de a belsőégésű motorok térnyerése sajnos elfojtotta a technológiát. Közel 100 év telt el, de mivel a belsőégésű motoroknak lassan leáldozik (dízel botrány, kitiltások, környezetvédelmi normák szigorodása), egyre inkább teret nyer az elektromos meghajtás.


Sok előnye van az elektromos autóknak, hiszen nincsen bennünk szinte semmi alkatrész, ami karbantartást igényelne. Gondoljon bele a kedves olvasó, hogy a kuplung, kettőstömegű lendkerék, váltó mind-mind komoly értéket képvisel, főleg szervízeléskor.

Ezen felül rengeteg előnye is van egy ilyen autó tartásának, hiszen nem kell tankolni. Otthon tölthető 230V-os hálózatról a garázsban. Este csak be kell dugni a konnektorba és reggelre 100%-os hatótávval indulhatunk Nincsen olajszag, benzinszag, kosz.

De a zöld rendszám megléte is mutatja, hogy tulajdonosa környezettudatos és fogékony az új technológiák iránt!


A legjobb azonban mégis vezetni egy ilyen autót! A teljes nyomaték rögtön rendelkezésre áll a sofőr számára, ami egy leírhatatlan érzést nyújt tulajdonosának! De milyen egy elektromos autót vezetni? Ha felkeltetettük a kedves olvasó figyelmét, akkor most lehetőség van megtapasztalni azt a páratlan élményt, amit csak egy e-autó adhat! Az https://e-cars.hu/  és az e-Mobi Nonprofit Kft. jóvoltából most egy tesztvezetésen vehet részt az, aki meglátogatja a budapesti Hungexpo A Pavilonjában zajló 18. Dental World kiállítást. 


Minden kedves érdeklődő megtalál minket a Workshop termek előtt.


Meghívás