Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Intézmények és munkatársak adatlapjának az összekapcsolása.

  • 2019-07-03 17:36:07

"Miért azt a fogászatot választottad? Mert olyan szimpatikus volt a fogorvos és az asszisztens" Gyakran kaptuk ezt a választ amikor az ismerősöket, barátokat, rokonokat kérdeztük arról, hogy milyen szempontok alapján választanak fogászatot. A válaszuk érthető hiszen az orvos beteg kapcsolat a bizalomra épül. Ezt a bizalmat már az első találkozás előtt is megszerezhetjük amennyiben szimpatikusnak talál minket a páciens. Ehhez nyújt segítséget a bemutatkozó és hogy megismerje azt a csapatot aki fogadni fogja a kezelésen.

Regisztrálják a kollégáikat és építsék együtt a páciensek bizalmát és rendelőjük jó hírét. 

Az oldalak összekapcsolása nagyon egyszerűen működik, pár kattintás elegendő hozzá és már is pontos képet kap a látogató arról, hogy melyik rendelőben kik dolgoznak.

Első lépésként az intézmény a munkatársak menüpontnál kikeresi azt a szakembert aki hozzá szeretne adni az adatlapjához. Miután a keresőben megjelenik a találat a mögötte levő narancssárga korongon levő fehér kereszt megnyomásával kapcsolódási kérést küld a szakembernek.

Utána az intézmény adatlapján "elfogadásra vár" státuszba kerül a szakember profilja mindaddig amíg el nem fogadja a kapcsolódási felkérést.

Ezt követően a szakember akinek a kapcsolódási kérést küldte az intézmények menüpontban elfogadja a kérést. Innentől az intézmény oldalán megjelenik a szakember és a szakember oldalán az intézmény.

Természetesen mind a kettő félnek az oldalához több szakember és több intézmény is csatlakoztatható.

Meghívás