Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Miért érdemes fogászati szakemberként vagy rendelőként regisztrálni a fogászvilág.hu-n?

  • 2018-06-13 09:38:36

Egy egyszerű regisztráció után a fogászvilág.hu felülete számtalan lehetőséget tartogat. Segítségével a fogászati szakemberek és rendelők egyszerűbben kezelhetik bejelentkezéseiket, könnyebben szerezhetnek pácienseket, és kényelmesen tarthatják a kapcsolatot a kollégákkal. Összeszedtünk öt nagyon jó indokot arra, hogy miért érdemes fogászati szakemberként a fogászvilág.hu felületén regisztrálni. 

Ha úgy dönt, kipróbálná a fogászvilág.hu-t, regisztráljon ingyenesen ezen a linken: Regisztráció szakemberként vagy intézményként 

1. Részletes adatlap 

Akár fogorvosként, akár rendelőként regisztrál lehetősége van arra, hogy minden szükséges információt megadjon az adatlapján. Ennek köszönhetően leendő pácienseiben már a bejelentkezés előtt bizalmat tud ébreszteni, illetve a sok praktikus információ megadásával a legtöbb fontos dologról, például nyitvatartásról, szolgáltatásokról tájékoztathatja az érdeklődőket, így elkerülve a sokszor felesleges telefonhívásokat. 

2. Félautomata időpontfoglalási rendszer 

A fogászvilág.hu időpontfoglalási rendszere nagyon egyszerűen használható felület és mivel félautomata, elkerülhetőek a pontatlanságok vagy tévedések, viszont nem válik személytelenné. Lényege, hogy miután a páciens jelezte igényét a rendszeren keresztül, a rendelő vagy szakember telefonos egyeztetés keretében tudja vele véglegesíteni az időpontot. A megbeszélt időpontokat egy könnyen kezelhető naptárban lehet vezetni, ahonnan a Google naptárba is egyszerűen átemelhetőek az események.

3. Fogbook

Az oldal felületén kis fogászati Facebookként működő Fogbook kiváló fórumot biztosít a kollégákkal való kommunikációra. A hírfolyamban megjelenő hazai és külföldi cikkek, fogászati hírek olvasása mellett rendelőket és fogászati szakembereket vehet fel ismerősként és válthat velük gyors üzeneteket. Ezenkívül a felületen események létrehozására és az azokról való tájékozódásra is van lehetőség.

4. Praktikus és részletes kereső

A fogászvilág.hu fogorvos keresője nem csupán a leendő páciensek helyzetét könnyíti meg, hanem a fogászatoknak illetve fogászati szakembereknek is olyan megjelenési felületet biztosít, ahol sok tényező alapján találhatnak rájuk új és régi ügyfeleik. Például a rendelő helye vagy a szolgáltatások alapján történő keresés lehetővé teszi, hogy a páciens a számára legalkalmasabb szakembert vagy intézményt válassza, és ennek köszönhetően rendszeres vagy akár családostul visszajáró vendég legyen az Ön fogászatánál.  

5. Kuponok 

Ha szeretné, hogy bizonyos szolgáltatásaira többen jelentkezzenek be, az oldalon lehetősége van kuponok létrehozására. Ezek segítségével egy tetszés szerinti időszakban kedvezményesen kínálhatja egyes kezeléseit, szükség esetén maximálva a kupont igénylők számát. A kuponokkal nemcsak új pácienseket csábíthat fogászatához, hanem a bizonyos időszakokban esetleg nem annyira kihasznált kezeléseire is szerezhet bejelentkezőket.


Ha úgy döntött, kipróbálná a fogászvilág.hu-t, regisztráljon ingyenesen ezen a linken: Regisztráció szakemberként vagy intézményként

Meghívás