Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Folytatjuk nyereményjátékunkat: regisztráljon, válasszon és nyerjen!

  • 2020-03-24 11:43:15

Nyereményjátékot hirdet a Fogászvilág.hu. Regisztráljon szakemberként vagy intézményként oldalunkon, és nyerjen Stile di Med by Fogászvilág munkaruhadarabot! 

Miért érdemes regisztrálni?

A Fogászvilág.hu felületén egyszerűen kezelheti a bejelentkezéseket egy félautomata időpontfoglalási rendszerrel, professzionális adatlappal jelenhet meg páciensek előtt és egy praktikus alkalmazással tarthatja a kapcsolatot a kollégákkal. A Magyarországon a fogász szakmában gyakorlatilag egyedülálló keresőfelület kitűnő lehetőség a praxisoknak arra, hogy minél könnyebben, minél részletesebb információk alapján találjanak rájuk új vagy akár visszatérő pácienseik.

Bemutatkozó videó

Regisztráljon és nyerjen!

A Fogászvilág.hu felületének egyik kulcsa a regisztráció után fotókkal, adatokkal kiegészíthető, rendelőhöz vagy szakemberhez tartozó adatlap. Ha április 28-ig regisztrál oldalunkon, megnyerheti a Stile di Med by Fogászvilág munkaruhadarab egyikét. A sorsolásban való részvételhez a profiloldalt legalább két csillagosra kell kitölteni, amit a Résztvevő a saját profiloldalán saját maga is ellenőrizhet

Nem kell mást tennie, mint a sorsolást követően választani az egyedi tervezésű formaruhák közül, és elküldeni annak megnevezését, színét és méretét az [email protected] email címre.

 

Mi történik, ha nyer?

A nyertest 2020. április 30-án sorsoljuk ki, és a regisztrációnál megadott e-mail címen értesítjük, illetve a nyertes nevét Facebook-oldalunkon is közzétesszük. Visszajelzés után a nyereményt a megadott címre postázzuk. Nagyon szívesen fogadunk fotókat a nyeremény átvételéről, és természetesen meg is osztjuk őket online közösségünkkel.

Regisztráljon most!

A Fogászvilág.hu amellett, hogy online megjelenési felületet biztosít a rendelőknek és szakembereknek, megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a napi munkát, illetve a friss szakmai hírek és cikkek biztosítása mellett könnyebbé teszi a kapcsolattartást a szakma egyre több képviselőjével.

Nincs tehát más dolga, mint regisztrálni, legalább kettő csillagos szintre kitölteni az adatlapját, elküldeni a kiválasztott munkaruhadarab megnevezését, színét és méretét az [email protected] címre, és várni a jelentkezésünkre. A regisztráció után persze azonnal élvezheti a Fogászvilág.hu felületének számtalan előnyét. 

 

 

A Nyereményjáték szabályzat részletei

Meghívás