Fogászvilág

Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Rólunk

Történetünk 2015. márciusában, egy baráti beszélgetéssel kezdődött:

Tamás: Mivel foglalkozol mostanában, Ákos? 

Ákos: Fogorvoslátógatóként dolgozom, de van egy új ötletem. 

Tamás: Milyen ötlet? Mesélj.

Ákos: Úgy gondolom, hogy miután ma már minden az interneten történik, a fogászati szakmát is érdemes lenne itt összefogni. Egy olyan weboldalt szeretnék tervezni, ami maximálisan kiszolgálja mind a fogászati szakmát, mind a pácienseket. Már el is kezdtem rajta dolgozni.

Tamás: Ez jól hangzik, engem is érdekelne a dolog.

Jakab Ákos „Az én fejemből pattant ki a Fogászvilág ötlete. Közel 5 évig dolgoztam fogorvoslátogatóként, ami lehetőséget nyújtott arra, hogy megismerjem a fogászati piacot. Ez idő alatt vált világossá számomra, hogy hiányzik egy olyan weboldal, ami összefogja a fogorvosi szakmát és profi on-line megjelenést biztosít a számukra. Ez volt az alapgondolat, amit azóta jelentősen továbbfejlesztettünk.”

Rumszauer Tamás „Én vagyok az informatikus a csapatban. Ákost még az Alfa Romeo klubból ismerem, Valival pedig évfolyamtársak voltunk a Corvinuson. A Fogászvilággal egy olyan platformot alkottunk, amivel könnyebbé és hatékonyabbá tudjuk tenni a fogaszati szakemberek életét. Hisszük, hogy az adminisztráció egy részének automatizálása egy motiváló és felemelő érzés.” 

Horváth Vali „Én jogászként korábban többek között e-kereskedelemmel, adatvédelemmel és szellemi alkotásokkal foglalkoztam. A Fogászvilághoz azért csatlakoztam, mert mindenképpen részt szeretnék venni abban, hogy a digitalizáció révén egyrészt hatékonyabban tudjuk végezni a mindennapi ügyeinket, másrészt pedig, hogy így elérhetőbbé váljanak a fogászati szolgáltatások és egyre inkább egészségtudatos életet éljünk.”

Köszönjük mindenkinek az eddigi közös munkát, de a java még hátra van! :)

Most Ön jön!

Regisztráljon most!

Akik készítették:  

Aki a tartalmat írja: Fenyvesi Kristóf

Meghívás