Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Kezelje páciensei időpontfoglalásait néhány kattintással!

  • 2018-06-04 19:53:44

Miután egy fogorvos vagy rendelő regisztrált a fogászvilág.hu felületén és kitöltötte az adatlapját, páciensei egyszerűen, néhány adat megadásával foglalhatnak nála időpontot. A felületen félautomata időpontfoglalás üzemel, így az igények bejelentése után telefonos egyeztetéssel véglegesíthetőek a kezelések dátumai.

Az oldalon a minden fogorvos és rendelő adatlapján megtalálható ’Időpontfoglalás’ gombra kattintva, a leendő páciens kiválaszthatja, hogy az adott rendelőben melyik fogászati szakemberhez szeretne menni, vagy hogy az adott fogászati szakembert melyik rendelőjében akarja meglátogatni. Emellett lehetősége van arra, hogy a fogászat vagy a szakember által megadott szolgáltatások közül kiválassza azt, amelyikre szüksége van. 

A hívás időpontja 

A szolgáltatás kiválasztása után a foglalónak meg kell adnia, hogy milyen időintervallumban várná a fogászat hívását, amelyben a végleges időpontot tudják tisztázni. Ennek a beszélgetésnek az egyszerűsítésére az időpontfoglaláskor a páciens azt is jelezheti, hogy mikor venne részt a kezelésen. A kezelés időpontját sokféle megközelítésből megadhatja: írhatja, hogy neki keddenként délelőtt jó, de azt is, hogy szeptember 12-én délután egykor. 


A fogászat minden adatot megkap e-mailben is 

Miután a páciens az összes adatot megadta és az ’Időpontfoglalás’ gombra kattintva elküldi ezeket a fogorvosnak vagy a rendelőnek, a fogaszvilag.hu rendszere automatikusan e-mailben értesíti őket. Az e-mailben megtalálható a páciens minden megadott adata: a neve, a telefonszáma, az e-mail címe, így a fogászat könnyen felveheti vele a kapcsolatot. 

Emellett a rendelő vagy fogorvos fogaszvilag.hu Naptárába is bekerül a páciens által megadott intervallum, amikor az egyeztető hívást kéri. A Naptárban automatikusan elhelyezett eseményből kiderül minden szükséges információ: a páciens elérhetőségei, illetve hogy milyen szolgáltatásra és mikorra szeretne jönni. 


Egyeztetés után 

Ha megtörtént az egyeztetés, a hívás időpontjára létrehozott esemény természetesen törölhető és helyette elhelyezheti Naptárjába a kezelés időpontját. A Naptárban az ’Időpontok’ gombra kattintva kezelheti a legegyszerűbben a megkereséseket és a kezeléseket. Itt külön láthatja a még egyeztetésre váró, a már egyeztetett illetve a már lezárt időpontokat. 

Az egyeztetésre váró időpontokat egy kattintással szerkesztheti, hogy egyeztetett időpont legyen belőlük. Így nem kell azzal foglalkoznia, hogy a páciens adatait átvezeti egy teljesen új eseménybe, csupán annyi a dolga, hogy az időpontigénylés melletti nyíl ikonra kattintás után rögzíti a pácienssel megbeszélt időpontot, ezzel áthelyezve azt az egyeztetésre várók közül a már egyeztetettek közé. Ráadásul a fogászvilág.hu Naptárából egy kattintással átemelhet eseményeket a Google naptárába, hogy semmiképp ne feledkezzen meg róluk.

Meghívás