Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Hogyan növelheti egy fogászati rendelő az érdeklődést alacsonyabb kihasználtságú kezelései iránt?

  • 2018-06-26 09:22:23

A fogászvilág.hu felületén létrehozható kuponok amellett, hogy akár új pácienseket is vonzhatnak, lehetőséget biztosítanak a rendelőknek arra, hogy a bizonyos időszakokban alacsony kihasználtsággal futó szolgáltatásaikra könnyebben szerezzenek jelentkezőket. A kuponok létrehozása egyszerű feladat, egy könnyen kezelhető felület segítségével végezhető el. 

Ha még nem regisztrált a fogászvilág.hu-n, ezen a linken ingyenesen megteheti:Regisztráció szakemberként vagy intézményként 

Kuponok létrehozására a fogászvilág.hu-n regisztrált rendelőknek van lehetőségük a ’Kuponfüzetek’ menüpont alatt néhány egyszerű lépésben. A kuponigénylések pedig egy könnyen használható táblázatban kezelhetőek. 

Kuponok létrehozása

Az ’Új kupon létrehozása’ gombra kattintva az első fontos döntés, hogy mi legyen a kupon neve. Lehet például ’Fogkőeltávolítás 50% kedvezménnyel’ vagy ’Akciós fogfehérítés’, a lényeg, hogy egyértelműen kiderüljön az érdeklődő számára, hogy milyen szolgáltatáshoz jut hozzá kedvezőbb áron. 


A név illetve a hozzárendelt kezelés kiválasztása után Önök állíthatják be, hogy milyen időintervallumban elérhető a kupon a felületen vagyis hogy mettől meddig igényelhetik a páciensek. Emellett meg tudják adni, hogy mennyi volt a kezelés eredeti ára és ahhoz képest hány százalékos kedvezményt vagy milyen új árat kap a kupon igénylésével a páciens, illetve beállíthatják, hogy összesen hány darab kupon beváltására van lehetőség. Érdemes olyan mértékű kedvezményt adni, ami a lehetőségekhez képest minél több érdeklődő figyelmét felkelti, az időintervallumot és a darabszámot pedig célszerű úgy megszabni, hogy igazodjon a rendelő kapacitásához.

A szöveges leírásban megadhatják, hogy pontosan milyen szolgáltatás vehető igénybe a kuponnal, az időzítéssel pedig beállíthatják, hogy mikor jelenjen meg az oldalon, ha nem aktiválják közvetlenül a létrehozás után. 


A figyelemfelkeltőbb megjelenés érdekében a kuponokat valamilyen illusztráció vagy fotó hozzáadásával hozhatják létre. Ha nincs erre a célra jól használható saját képük, ez lehet valamilyen ingyenesen vagy térítés ellenében elérhető stock fotó is.

A kuponigénylések kezelése

A kupon aktiválása után nincs más teendőjük, mint várni a kupont igénylőket, amiről az időpontfoglalásokhoz hasonlóan a fogászvilág.hu oldalon megjelenő értesítés mellett, e-mailben is tájékoztatja Önöket a rendszer. Az értesítésekben szerepelni fognak a páciens elérhetőségei, amelyeken keresztül felvehetik vele a kapcsolatot, és egyeztethetik a kedvezményes áru kezelés időpontját.

Az egyeztetés után a ’Kuponfüzetek’ menüpontban az adott kuponigénylés sorában a naptár ikonra kattintva megadhatják a megbeszélt időpontot, ezáltal a kuponigénylés az egyeztetésre várók közül átkerül az egyeztetettek közé, illetve a megadott időpont bekerül a rendelő naptárába is.

Miután megtörtént a kedvezményes kezelés, a kuponigénylés egy kattintással áthelyezhető az egyeztetettek közül a felhasznált kuponok közé. Amennyiben a kezelésre valamilyen okból nem kerül sor, a kuponigénylés egy mozdulattal törölhető. 

A kuponok szerkesztése

Szintén a kuponfüzetek menüpont alatt egy adott kupont kiválasztva szerkeszthetik a záró dátumát, megváltoztathatják a darabszámát, illetve szüneteltethetik vagy akár archiválhatják is, ha már nem szeretnék, hogy többen bejelentkezzenek az adott kupon alapján. Az archivált kuponokat már nem tudják újraaktiválni, viszont ha ugyanolyat akarnának létrehozni, klónozhatják őket új aktivációs és záró dátum illetve darabszám megadásával.

 Ha úgy döntött, kipróbálná a fogászvilág.hu-t, regisztráljon ingyenesen ezen a linken: Regisztráció szakemberként vagy intézményként


Meghívás