Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Közösségi oldal kifejezetten fogászati szakembereknek? Most már van ilyen

  • 2018-07-10 08:58:01

A fogászvilág.hu-n található Fogbook lehetővé teszi a kollégákkal való kommunikáció egy felületen történő bonyolítását. Folyamatosan frissülő hírfolyama megkönnyíti a tájékozódást a szakma legfrissebb hírei vagy különböző eseményei, konferenciái között. Mindez egyszerűen elérhető és könnyedén kezelhető. 

Ha még nem regisztrált a fogászvilág.hu-n, ezen a linken ingyenesen megteheti: Regisztráció szakemberként vagy intézményként

A regisztráció után , a rendelők és a szakemberek profiloldalán keresztül elérhető Fogbook három fő részre oszlik: az ismerősökre illetve a velük való üzenetváltásra, a hírfolyamra és a közelgő eseményekre. A három funkciót három jól elkülönülő oszlopban találja és könnyedén, más felületekről már ismert módokon tudja őket használni.

Ismerősök kezelése

Minden rendelőt vagy szakembert ismerősnek jelölhet, aki regisztrált a fogászvilág.hu-n. Megkeresheti ismerőseit név szerint vagy bejelölheti őket a hírfolyamban történő aktivitásuk alapján. Ha valaki Önt ismerősnek jelöli, egy kattintással elfogadhatja, és a kapcsolat létrejötte után egyszerűen válthat vele üzeneteket és tarthatja vele a szakmai vagy akár baráti kapcsolatot.  

 

A hírfolyam 

A Fogbook hírfolyamában négyféle tartalom jelenik meg: aktivitás, események, hírek és cikkek. Ezeket egy felületen vagy akár külön-külön is megtekintheti.

Az ’aktivitás’ a fogászati rendelők és szakemberek fogászvilág.hu-n történő tevékenységét, például regisztrációját vagy új kuponjait jeleníti meg. Az ’események’ a felületen létrehozott eseményekről ad tájékoztatást. A ’hírek’ a nemzetközi és hazai fogászati oldalak híreit foglalja össze. A ’cikkek’ felületén pedig a fogászvilág.hu-n megjelenő bejegyzéseket olvashatja. 


Események 

A ’Közelgő események’ között a szakemberek, rendelők vagy akár gyártók által a fogászvilág.hu felületén létrehozott eseményeket láthatja, amelyek lehetnek konferenciák, termékbemutatók vagy egyéb szakmai rendezvények. Kattintás nélkül kiderülnek az események főbb paraméterei, rájuk kattintva pedig jelezheti részvételi szándékát vagy érdeklődését. Természetesen eseményeket Ön is beküldhet az ’Események’ menüpont alatt. 


Kapcsolattartás egyszerűen

A Fogbook tehát egy hiánypótló és kellően egyszerűen használható közösségi oldal, ahol minden fogászati szakember vagy rendelő könnyedén, mégis sokoldalúan tarthatja a kapcsolatot a szakmával illetve az egyes kollégákkal vagy intézményekkel.  

Ha úgy döntött, kipróbálná a fogászvilág.hu-t, regisztráljon ingyenesen ezen a linken: Regisztráció szakemberként vagy intézményként


Meghívás